Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-11-28 14:15:15

EcoFlow, denizdeki elektrik ihtiyacını sınırsız güç kiti ile karşılıyor

Üç tarafı denizlerle çevrili bir ülke olan Türkiye, bu özelliği ile turistik bir merkez olarak konumlanıyor. Deniz taşımacılığının önemli bir sektör olarak konumlandığı ülkemizde, denizler pek çok kişi için geçim kaynağı da oluyor. Karadeniz ticari ve amatör balıkçılıkta ülke gelirine öncülük ederken, Ege ve Akdeniz’in geniş sahilleri, sayısız turistik faaliyete zemin oluşturuyor. Hem turistik hem de ticari olarak ekonominin itici gücü olan denizde geçerilen zamanı konforlu, güvenli kılmanın en önemli unsurlarından birini, elektrik ihtiyacını karşılayacak güç kaynaklarını bulmak oluşturuyor.

Konuya dair yaptığı açıklamada denizdeyken elektriğe ihtiyaç duyulan sayısız ekipman kullanılmasının güç ihtiyacını yükselttiğini öne süren enerji şirketi EcoFlow, geliştirdiği güç kitleriyle elektrik enerjisi ihtiyacına çözüm oluyor. Denizde zaman geçirmeyi kolaylaştırmak için, tak - çalıştır güç çözümleri ile kompakt ve modüler bir yol sunuyor. 2 kilowatt saatten 15 kilowatt saate her ihtiyaca uyan EcoFlow Güç Kitleri, kullanıcılar için genişletilebilir ve güvenli bir güç sistemi oluşturuyor.

Denizdeki elektrik ihtiyacı için kompakt bir sistem

Deniz üzerinde kullanılacak bir güç çözümü söz konusu olduğunda sistemin güvenliği, ihtiyaçlara göre modifiye edilebilir olması veya kullanım kolaylığı gibi bazı konular kritik önem taşınıyor. Özellikle hareket halindeyken güvenli, farklı ihtiyaçlara uyacak şekilde düzenlenebilir ve kurulumu kolay bir çözüme ihtiyaç artıyor. EcoFlow’un ürün yelpazesinin en yeni üyesi olan güç kiti, bir güç kurulumundan beklenilebilecek tüm özellikleri bir araya getiriyor ve kullanıma hazır kompakt bir sistem oluşturuyor.

Denizdeki tüm elektrik ihtiyacını karşılıyor

EcoFlow Güç Kiti’nin LFP bataryaları, IP54 direnciyle suyu ve diğer kirleticileri bloke ederek, su üzerindeki tüm kullanım senaryoları için kusursuz bir seçeneğe dönüştürüyor. Birleştirilebilir LFP piller, yerleşik sigorta kutusu, ince kablolar ve iki MPTT solar şarj kontrol cihazı, bir MPPT pil şarj cihazı, bir DC-DC düşürücü dönüştürücü ve bir inverter şarj cihazı içeren 5’i bir arada güç merkezini bir araya getiriyor. 8V gücü, tüm ekipmanların verimli bir şekilde kullanmak için elektrik üretiyor. Kapasitesi, ortaya çıkan tüm ihtiyaçları çözüm olacak şekilde birleştirilebiliyor ve bataryalar sayesinde değiştirilebiliyor. EcoFlow, bu sayede kullanıcıların denizde geçirdikleri süre boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm güç ihtiyaçlarını karşılıyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.