Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-08 10:00:00

Sosyal mesafe tanımayan babalar günü kutlama kartları

Türk Eğitim Vakfı (TEV), Babalar Günü’nde hediyesiyle hem fark hem de umut yaratmak isteyenler için çok özel bir seçenek sunuyor. Türk Eğitim Vakfı (TEV), bu anlamlı hediyeyle babanızın babalar günü mutluluğuna ayrı bir anlam katarken, bir gencin eğitimini de umut oluyor.

53 yıldır maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere burs desteği veren Türk Eğitim Vakfı (TEV), babalarına sunacakları hediye ile fark yaratmak isteyenler için çok özel ve anlamlı bir seçenek hazırladı. Babalar Günü Kartları hediyesini unutulmaz kılmak isteyenler için özel bir hediye alternatifi sunuyor.

TEV’in korona döneminde ‘’Sosyal Mesafe Tanımayan Kartları” arasında yer alan “Babalar Günü Kartları”, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerin eğitimine burs imkanı sağlamak üzere imkan tanıyor.TEV Babalar Günü Kartlarını, Türk Eğitim Vakfı’nın internet sitesi veya çağrı merkezi üzerinden ister e-kart isterseniz de basılı olarak talep edebilirsiniz.

Babalar GünüKartlarıylababaların en büyük hayali olangençlerin aydınlık geleceğine katkı sunmak için yapmanız gereken tek şey; onlinebagis.tev.org.tr/MesajKartlari/?t=yeni&k=1014 adresi üzerinden gönderim ve bağışlarını gerçekleştirmek.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.