Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-23 11:03:00

Philips TV, 2020’nin ilk çeyreğinde 5 yeni televizyon tanıtacağını açıkladı

Philips TV yeni tasarım koleksiyonuyla çıtayı daha da yükseltti. Firma, dün akşam Amsterdam’da gerçekleştirdiği 2020 yeni ürün lansmanında yılın ilk çeyreğinde 5 yeni TV modelini tanıtacağını açıkladı.

 

  • Koleksiyonda yer alan Philips OLED 805 ve 855 TV’ler güzel göründüğü kadar akıllı da. 4. nesil P5 işlemci, 3 taraflı Ambilight, Android 9 Smart TV ve yapay zeka özelliği sayesinde görüntü kalitesini farklı bir noktaya taşıyor.
  • Philips TV, 9235 ve 9435 serilerinde Bowers & Wilkins iş birliğiyle Premium Ses sunuyor.
  • 2020 yılında Performans Serisi’ne 8505 modelini de ekledi. Ayrıca, Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR10+ ve HLG uyumu 2020 Android TV ürün gamında da devam ediyor.

OLED 805/855: Akıllı, gözalıcı ve pürüzsüz görüntü kalitesi

Philips TV yeni OLED serisinde televizyonları akıllandırıyor. Raflarda yer alacak OLED805 ve 855 modellerinde görüntü kalitesini en üst düzeye çıkarmak için yapay zeka kullanıldığı açıklandı. Yapay zeka özelliği; tüm görüntüleri analiz ederek en iyi renk, keskinlik, derinlik ve hareket kabiliyetini doğru zamanda izleyiciye sunuyor. Çok karanlık ve çok aydınlık sahneler için televizyonda bulunan geliştirilmiş HDR özelliği sayesinde izleyici daha gerçekçi bir televizyon deneyimi yaşıyor.

Yeni Philips OLED805 ve OLED855 TV’ler kapalıyken de kenarsız, şık ve elegan ultra ince tasarımlarıyla gözlere hitap ediyor. TV kumandasıysa İskoç menşeili deri uzmanı Muirhead imzası taşıyor.

 

9435 LED 4K ve 9235 LED 4K UHD: Bowers &Wilkins ile muhteşem ses!

Philips TV’nin premium ses partneri Bowers&Wilkins koleksiyonuna iki yeni model daha eklendi. 9435 LED 4K UHD ve 9235 LED 4K UHD. Odanın ortasına yayılan güçlü sistem, ekrandaki tüm diyalogları TV’nin ortasına doğru yönlendiriyor. Oyunlardaki, TV dizilerindeki ve filmlerdeki ses gücü konusunda Philips TV, kullanıcılarına komşularını şimdiden evlerindeki olası savaş alanı, konser ve yarış pisti efektleri konusunda uyarmalarını tavsiye ediyor. Bası hissettiriyor!

Yeni Philips 8505 Performans Serisi : Paranızın karşılığını veren televizyon

 

Philips TV’nin başarılı Performans Serisi’nin en yeni ürünü olan Philips 8505 orta segmente kalite getirmeye devam ediyor. 4K Android LCD televizyon (43’’, 50’’, 58’’, 65’’ ve 70’’ seçenekleriyle) raflarde yer alacak. 20W Philips 2.0 Ses sistemine sahip 3 taraflı Ambilight’lı model paranızın karşılığını veriyor. Philips TV’nin bu modeli sayesinde yüksek bütçeler ödemeden kaliteli görüntüler sunan bir televizyona sahip olmanız mümkün.

Twitter’da @TPVision, Instagram’da @philipstelevision Facebook’ta @PhilipsTV hesaplarından bizi takip edebilirsiniz.

TP Vision Hakkında

Görsel-işitsel dijital eğlence dünyasında önemli bir tüketici elektronik ürünleri şirketi olan TP Vision, Philips markalı televizyonların (Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Güney Amerika, Hindistan ve Asya-Pasifik bölgesinde seçili ülkeler) ve ses ürünlerinin (dünya genelinde) geliştirilmesine, üretilmesine ve pazarlanmasına odaklanıyor. TP Vision; tasarım uzmanlığını ve yenilikçi Philips TV mirasını, TPV teknolojisinin operasyonel kusursuzluğu, esnekliği ve hızıyla birleştirerek gerçekleştiriyor. Birleştirilen bu güçlü yanlarla pazara yüksek kalitede, sofistike tarzı ile akıllı ve kullanımı kolay ve ince tasarımlı televizyonlar sunarken tüketicilere kusursuz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Eğlence sektöründe küresel ölçekte lider konumda olan TP Vision, yukarıda belirtilen ülkelerde Philips TV'nin seçkin marka lisans sahibidir. TV şirketi, , dünyanın lider monitör ve LCD TV üreticisi, Çin’de Philips marka TV’ler satan ve pazarlayan TPV’ye yüzde 100 aittir. TPV Grubu yıllar içindeki büyümesini ölçek ekonomisini ve AR-GE, üretim, lojistik verimlilik ve kalitesindeki temel yeterliliklerini güçlendirerek sürdürürken, dünya çapında çeşitli ülkelerde de yaklaşık 2000 kişiye istihdam sağlıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.