Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-10 13:05:00

Doğuş Otomotiv’in, İnsan Kaynakları alanında fark yaratan Yetkili Satıcıları ödüllendirildi

Doğuş Otomotiv’in tüm Yetkili Satıcı teşkilatında insan kaynakları uygulamalarının geliştirilmesi ve kurumsallaştırılması amacıyla sürdürülen çalışmalarda en başarılı olan ve fark yaratan Yetkili Satıcılar, Almanya’da düzenlenen tören ile ödüllendirildi.

 

Doğuş Otomotiv’in 2014 yılında hayata geçirdiği “Doğuş Otomotiv’in Rotası İnsan ve Eğitim” kısaca “DRIVE” projesi ile yetkili satıcıların insan kaynakları alanında kurumsal yapılarının etkinleştirilmesi ve başarılarının sürdürülebilir olması hedefleniyor. DRIVE projesi ile; altyapı, çalışan gelişimi ve çalışan bağlılığı olmak üzere 3 aşamada insan kaynakları süreçleri için birçok farklı çalışma gerçekleştiriliyor.

 

Bu kapsamda; bu yıl ilk kez düzenlenen ödül töreninde, İnsan Kaynakları alanında üstün başarı gösteren ve işveren markası konusunda fark yaratarak, başarılı çalışmalara imza atan yetkili satıcılar ödüllendirildi. Ödüller, Doğuş Otomotiv Ailesi’nin Volkswagen’in yeni marka kimliği ve modellerini tanıtmak için Almanya’nın Wolfsburg kentinde gerçekleştirdiği Brand Experience gezisi sırasında düzenlenen törende iki kategoride sahiplerini buldu.

 

“İnsan Kaynakları Üstün Başarı Ödülleri” kategorisinde; işe alım ve terfi süreçlerindeki başarılı uygulamalar, çalışan devir oranı, çalışanların eğitimlere katılım oranı ve çalışan bağlılığı araştırması sonuçlarının değerlendirilmesi ve bu süreçlerdeki verimlilik ve sürdürülebilirlik kriterleri dikkate alınarak İzmir Yetkili Satıcısı VOSMER OTOMOTİV, İstanbul Yetkili Satıcısı ACARLAR OTOMOTİV ve Şanlıurfa Yetkili Satıcısı VİMSA OTOMOTİV ödüle layık görüldü.

 

“İşveren Markasında Fark Yaratanlar Ödülleri” kategorisinde ise, yetkili satıcıların aday gösterdikleri 53 farklı proje değerlendirildi. Okul sonrasında, çalışanlarının çocuklarını mesai bitimine kadar showroomda oluşturulan mini kreşte misafir ederek, ailelere önemli bir destek sağlayan Mersin Yetkili Satıcısı Opat Otomotiv, Meslek Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü’ne destek olan, bu bölümden mezun olan kız öğrencilere staj imkanı sağlayarak ve işe alarak kadın istihdamına katkıda bulunan Diyarbakır Yetkili Satıcısı Dicle Otomotiv ve çalışan bağlılığını ödüllendirmek adına hayata geçirdiği kıdem ödülü uygulaması ile İzmir Audi Yetkili Satıcısı Eröz Otomotiv üç ödülün sahibi oldular.

 

İnsan Kaynakları Üstün Başarı Ödülleri ve İşveren Markasında Fark Yaratanlar Ödülleri, düzenlenen törende, Doğuş Otomotiv İcra ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu tarafından verildi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.