Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-05 09:26:00

Hollanda’ya Türkiye’den sağlık teknolojileri ihracatı kapıları açılıyor

Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi’nin yürüttüğü İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteklediği “Sağlık Girişimlerinin Küresel Pazara Erişimi” projesi kapsamında geçtiğimiz Ekim ayında düzenlenen “Step Up 2019” yarışmasında dereceye giren bu üç sağlık teknolojisi start-up firması ve Acıbadem Üniversitesi Kuluҫka Merkezi uzmanları Mart ayı iҫinde Hollanda’yı ziyaret edecek.

Bu firmaların Hollanda’da inovasyon işbirlikleri, yatırım ve Avrupa pazarına ihracat imkanlarını araştıracağı ziyaretlere hazırlık amacıyla Hollanda Başkonsolosluğu, bu etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Hollanda Dış Yatırım Ajansı (NFIA)Hollanda İnovasyon Ataşeliği ve ziyaret programını hazırlayan danışmanlık firması ValueMerge, “Sağlık Girişimlerinin Küresel Pazara Erişimi” projesine destek veren kurumlar katıldı. Ayrıca Hollanda’yı ziyaret edecek üç şirketin yanı sıra üniversiteler, kamu kuruluşları ve diğer özel sektör temsilcileriyle, sağlık teknoloji transfer ofisleri, kuluçka merkezleri, sağlık hizmeti servisleri yetkilileri yatırım danışmanları bu etkinlikte bir araya geldi. 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.