Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-04 12:11:00

Aron Event sektöründe bir ilke imza atarak MenaPay ile anlaştı

Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan MENA Bölgesinin ilk blok zinciri (Blockchain) tabanlı ödeme yöntemi MenaPay’in yeni üye işyeri Aron Event oldu.

Aron Event konaklama, uçak bileti, ulaşım ve etkinlik hizmetlerini operasyonlarını yönettiği Türkiye ve Orta Doğu bölgesinde bir ilke imza atarak yeni nesil ödeme yöntemi MenaPay ile sunmaya başladı.

Dünyanın farklı coğrafyalarında genişleyen ağı ve ürün yelpazesi ile başarılı projeleri hayata geçiren ve bu yıl KPMG ile H2 Ventures tarafından hazırlanan Fintek100 raporuna giren global 100 şirketten biri olan MenaPay, finansal erişilebilirliği arttırmak konusunda yatırımlarına devam ediyor.

Merkezi Ankara’da bulunan ve İstanbul, Dubai ve Amman gibi çeşitli ülkelerdeki ofisleri ile ulusal, uluslararası kongre ve projelerin; kurumsal toplantı ve etkinliklerin, organizasyon aşamalarını planlayan ve yöneten Aron Event sürekli gelişmekte olan sektörde uluslararası standartları, güncel teknolojiyle birleştirerek yüksek kalitede hizmet sunmayı hedefliyor. Bu vizyon doğrultusunda hem yerel hem de global müşterilerinden Bitcoin ve MenaPay ile ödeme kabul ediyor. Türkiye ve Orta Doğu bölgesinde kripto para ile ödeme alan ilk etkinlik şirketi olan Aron Event’in müşterileri ödemelerini, dünyanın her yerinden banka kullanmadan MenaPay üzerinden yapılabilecekler.

 

Turizm ve etkinlik sektörünün hem Türkiye’de hem de dünyada müşteri memnuniyeti açısından titizlik ve hız gerektiren bir alan olduğunu belirten Aron Event firma yetkilileri ve MENA olarak anılan Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinde özellikle banka kullanmayı tercih etmeyen müşterileri için MenaPay’in sunduğu hızlı ve güvenli ödeme sisteminin fark yaratacağını belirtti.MenaPay ile konaklama, uçak bileti, ulaşım ve etkinlik hizmetlerinin ödemeleri banka kullanmadan kolaylıkla Aron Event müşterileri tarafından dünyanın her yerinden yapılabilecek.

 

Global ölçekteki projelerine Türkiye’den de yeni projeler eklemekten mutlu olduklarını belirten MenaPay ekibi, yeni nesil ödeme sistemi olan MenaPay’in sadece online ticaret yapan kurum ve kuruluşlar tarafından değil aynı zamanda geleneksel hizmetler sunan sektörler tarafından da kullanmaya başlandığını aktardı.

 

 

 

 

MenaPay Hakkında

MenaPay, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da (MENA) bölgesinde blockchain teknolojisi ile üretilmiş ilk mobil ödeme uygulamasıdır.İş dünyasının tanınmış liderleri tarafından Dubai'de kurulan MenaPay, özellikli blokchain konusunda dikkat çeken bölgenin dijital dönüşümünü destekleme vizyonu ile bölgedeki en yaygın kullanılan uygulama olma vizyonu ile çalışıyor. MenaPay, geleneksel ödeme yöntemleri yerine, şifreli blockchain ağı üzerinden ödeme yapar. Bu, her türlü kullanıcı için ve günlük hayatın her yönü için güvenli ve şeffaf bir ödeme ağı sağlar. MenaPay, yaygın bayi ağıyla nakitsiz bir toplum kurmak için USD ile eşdeğer “MenaCash”ı sunar. MenaPay'in MENA bölgesindeki para işlemlerinin geleceğini nasıl şekillendireceği hakkında daha fazla bilgi için www.menapay.io adresini ziyaret edebilirsiniz.

Aron Event Hakkında

Aron Event, 18 yıl önce Türkiye’de 4 turizm duayeni tarafından kurulmuş olup yurtiçinde ve yurtdışında büyük etkinliklere imza atmıştır. Kamu, çatı kuruluşlar ve Birleşmiş Milletler ile uzun dönem projeler yapmış, 35 ülkede organizasyonlar gerçekleştirmiştir. Gelişen teknolojileri ve pazarları sürekli takip eden Aron Event yurtdışında gelen kurumsal şirketler ve münferit misafirler için blockchain tabanlı ödeme sistemleriyle ödeme kabul etmeye başlamış ve özellikle Luxury Travel konseptiyle MENA bölgesinden misafirlerini ağırlamaya başlamıştır.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.