Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-07 15:14:00

Evde olduğumuz bugünlerde cilt bakımını ihmal etmeyenlerin ilk tercihi Sinoz

Evde olduğumuz bugünlerde cilt bakımını ihmal etmeyenlerin ilk tercihi Sinoz... 

Doğal içerikleriyle cildi beslerken sağlıkla parlamasını sağlayan Sinoz, evde geçirilen zamanı cilt bakım terapisine dönüştürüyor. Sinoz'da cildiniz için birçok ürün bulunuyor.

Sinoz Arındırıcı Kil Maskesi, pürüzsüz bir cilt için gereken her şeye sahip. Aktif kil özleriyle ciltteki yağlanmayı en aza indirip, siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olurken içeriğindeki papatya, salatalık özleriyle cilt çeperini ve nem dengesini koruma altına alarak sizi yenilenmiş bir cilde kavuşturuyor.  

 Sinoz Leke Kremi, ciltte oluşabilecek lekelere karşı koruma bariyeri oluşturarak ten rengi uyumsuzluklarına engel olurken, Sinoz Arındırıcı Peeling, içeriğindeki arındırıcı mikro tanecikler ile tıkanık gözeneklerle mücadele etmeye yardımcı oluyor. 

 Sinoz Çatlak Kremi, özel formülü ile cildinizin ihtiyacı olan elastan yapıyı geri kazanmanıza destek olurken, sıkı ve pürüzsüz bir görünümü düzenli kullanım ile beraberinde sunuyor.

Sinoz Vücut Peelingi ise şu aralar ziyaret edemediğimiz güzellik merkezlerini evlere getiriyor. Evde vakit geçirmek durumunda kaldığımız bugünlerde Sinoz Vücut Peelingi ile el ve ayaklarınıza pratik bir şekilde manikür ve pedikür yapabilirsiniz. İçeriğindeki shea yağı sayesinde kuruyan ciltlere bakım yapan ve  vücudunuza spa keyfi sunan Sinoz Vücut Peelingi, uygulama sonrası vücudunuzda anında kadifemsi bir pürüzsüzlük sağlar. Cildinizin canlı ve parlak gözükmesine yardımcı olur.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.