Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-05 11:46:00

WordPress tutkunları WPFest’te buluşuyor

 

Seyahat, teknoloji, moda gibi farklı alanlarda başarıyı yakalamış panelistler arasında yoldaolmak.com kurucusu Kemal Kaya, Teknoblog ile Sabri Küstür, Styleboom’un hikayesi ile Burçin Ünaldı ve fundalina bloğunun kurucusu Funda Güleç Yalçın yer alıyor.

WordPress dünyasını ikinci kez bir araya getirmeye hazırlanan WPFest, 5 Mart 2020 tarihinde İTÜ Maçka Mustafa Kemal Amfisinde düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl 500’ün üzerinde katılımcıyla gerçekleşen ve WordPress topluluklarında da önemli bir yankı uyandıran etkinlik, bu yıl 700’ün üzerinde WordPress tutkununu buluşturmayı amaçlıyor. WordPress’te SEO, performans, e-ticaret konularının konuşulacağı etkinlik ve panel , Türkiye’nin en büyük WordPress etkinliği olarak Natro.com ana sponsorluğunda ve Atıf Ünaldı moderasyonunda alanında uzman konuşmacılarıyla bu sene de Türkiye’de WordPress’e yön verecek.

Atıf Ünaldı Moderatörlüğünde WordPress Başarı Hikayeleri Bloomberg Businesswek Teknoloji Yazarı Atıf Ünaldı Moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde ünlü WordPress blog yazarları başarı hikayeleriyle katılımcılarla buluşacak. Seyahat, teknoloji, moda gibi farklı alanlarda başarıyı yakalamış panelistler arasında yoldaolmak.com kurucusu Kemal Kaya, Teknoblog ile Sabri Küstür, Styleboom’un hikayesi ile Burçin Ünaldı ve fundalina bloğunun kurucusu Funda Güleç Yalçın yer alıyor. Neler Konuşulacak? WordPress siteleri nasıl daha güvenli bir hale getirilebilir, yapılması gereken düzenlemeler ve alınabilecek önlemler nelerdir. Türkiye’nin en popüler yemek blogu Nefis Yemek Tarifleri’nin site performans optimizasyonları ve teknolojik altyapısı Popüler teknoloji haber sitesi shiftdelete.net’in WordPress altyapısına geçiş sürecinde neler yaşandı, nasıl yönetildi. WordPress siteleri için SEO ve SEM teknikleri ile siteler arama motorlarında nasıl daha üst sıralara taşınır Hız ve performans artırmak için yapılması gerekenler nelerdir, popüler eklentiler, WordPress’in en önemli fonksiyonları ve tüm ek özellikler. Ödeme altyapısı entegrasyonu ve güvenli ödeme kanallarıyla WordPress'te E-ticaret Konuşmacılar Hakkı Alkan –shiftdelete.net Kurucusu Aykut Aslantaş- Group M Data&Teknoloji Direktörü Hüseyin Berberoğlu - Nefis Yemek Tarifleri Kurucu Ortağı Mehmet İnce – İnvictus Europe Yönetici Ortağı Fikret Tozak – WP Okulu Kurucusu Antar Turgay – BKM Express Ürün Yönetimi Direktörü Erhan Yakut – ICS Defense Yazılım Geliştirme Takım Lideri

Panelin moderatörü Atıf Ünaldı, etkinlik hakkında "Benim gazete gibi büyük web projelerinde bile gönül rahatlığıyla önerdiğim dünyanın en popüler CMS'i Wordpress hakkında konuşacağımız etkinlik, hem kodu şiir gibi algılayan ve yazan insanları bir araya getirecek. Bu konuyu merak edenler ve bilgi almak isteyenleri önce wpfest.org adresine sonra da etkinliğe bekliyoruz" dedi.

WordPress Hakkında İstatistikler: Tüm internetteki web sitelerinin %35’inden fazlası WordPress tabanlıdır. CMS sistemleri arasında yüzde 62’lik pazar payıyla 64 milyondan fazla sitede canlı olarak kullanılmaktadır. WordPress’in aylık tekil ziyaretçi sayısı Twitter’dan fazladır. WordPress kullanıcıları her ay 70.5 milyon yeni post giriyor ve 52 milyon yeni yorum yapıyorlar. WordPress kelimesi için arama motorlarında her ay 3 milyona yakın arama yapılıyor. WordPress SEO için özel geliştirmeler yapmaktadır. WordPress sitelerinin %36’dan fazla HTTPS protokolüne sahiptir. Her gün 50 bin WordPress sitesi yayınlanıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.