Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-02 15:22:00

Dubaili GOcardi, MenaPay ile anlaştı

Dubai merkezli GOcardi’nin 2 milyondan fazla müşterisi Netflix, Spotify, Apple Music, PlayStation ve Fornite gibi servislerin ödemelerini MenaPay ile saniyeler içinde yapabilecek.

Kullanımı son derece basit bir arayüz ile herkesin hızlı ve güvenli bir ödeme deneyimi yaşamasına imkan sunan MenaPay, MENA Bölgesi ülkelerinde ağını genişletmeye devam ediyor.

Merkezi Dubai’de bulunan ve 2011 yılında dijital ürünler için bir çevrimiçi mağaza olarak başlayan GOcardi, MENA bölgesindeki ilk ve en büyük çevrimiçi mağazalardan biri GOcardi, MENA bölgesinin artan talebini karşılayan dijital hizmetlerle 2 milyondan fazla tüketiciye hizmet veriyor.

GOcardi, hızlı servislere özlem duyan bir dünyada tüketicilere dijital ürünlerin rahatlığını ve anında teslimatını temin ediyor. İster dünyanın en hızlı büyüyen bölgelerinden birinde faaliyet gösteren bir dijital mağaza arayan bir tedarikçi, ister uygun fiyatlarla dijital ürünler sunan uygun bir mağaza arayan genç bir girişimci, hatta bir telekom şirketi kullanıcılarına yerel ve uluslararası hizmetlerine erişimi GOcardi ile sunabiliyor.

Saniyeler içinde hızlı ödeme imkanı

GOcardi ile MenaPay arasında yapılan işbirliği ile web sitesi üzerinden Netflix, Spotify, Apple Music, PlayStation ve Fornite gibi servislerin abonelik ücretlerini ödemek ya da ön ödeme kartlarını satın almak isteyenler, artık ödemelerini saniyeler içinde yapabilecekler. GOcardi de yapılan alışveriş sırasında ödeme yöntemi olarak MenaPay’i seçtikten sonra sitedeki QR kodu MenaPay uygulamasıyla okutarak ödemeyi saniyeler içerisinde ve herhangi bir kişisel bilgi veya kart bilgisi girmeden yapmak mümkün. Kullanıcılar blockchain teknolojisini kullanarak MenaPay ayrıcalığıyla hem güvenli hem de hızla finansal hizmetlerden yararlanabiliyor.

Herkesin dijital ekonomiye katılımını kolaylaştırmak için dünyanın her yerinden iş birliklerini son hız arttırmaya devam eden MenaPay, GOcardi ile anlaşmalarıyla MENA olarak anılan Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinde özellikle banka kullanmayı tercih etmeyen müşteriler için MenaPay’in sunduğu hızlı ve güvenli ödeme imkanı sunuyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.