Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-29 17:15:00

Marmara Forum’da, açık hava arabalı sinema gecesi rüzgârı

Ulusal ve uluslararası 300’ü aşkın marka ve yepyeni görüntüsüyle eşsiz bir AVM deneyimi vadeden Marmara Forum, yine çok renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dünya çapında 1 milyar dolar hasılat yapan ve görsel efektleri ile göz dolduran Aquaman filmi, arabalı açık hava sinema gecesinde, sinemaseverlerle buluştu. Büyük ilgi gören etkinliğin geniş bir alanda yapılması, sosyal mesafe kurallarının gözetilmesine imkân tanıdı.

 

İSTANBUL Bakırköy’de yer alan Marmara Forum Alışveriş Merkezi, yine sıra dışı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Gişe rekorları kıran ve görsel efektleriyle öne çıkan Aquaman filmi, arabalı açık hava sinema gecesinde, sinemaseverlerle buluştu.

100 metrekarelik dev LED ekran

Salgın nedeniyle sinema salonlarının uzun süredir kapalı olduğu bir dönemde, sinemaseverlerin film hasretine son veren ve büyük ilgi gören etkinlik, 9 bin metrekare gibi geniş bir alanda gerçekleşti. Konuklar, DC Comics sinema evreninde 1 milyar dolar gişe hasılatı yapan ilk film olma özelliğine sahip Aquman’i 100 metrekarelik dev bir LED ekranda özel ışık şovları eşliğinde, ücretsiz olarak izleme şansı buldu. Geniş bir alanda yapılması sayesinde sosyal mesafenin gözetilmesine olanak tanıyan etkinlikte katılımcılar, kendilerine verilen özel 8 haneli kodları ile ve ateş ölçümleri yapılarak alana alındı.

177 araç katıldı

177 aracın katıldığı etkinlik için uygulanan kişiye özel kayıt süreci, Türkiye’de bir AVM tarafından açık hava arabalı sinema gecesinde ilk kez hayat geçirilmiş oldu. Etkinlikte, sağlık çalışanlarına da özel bir kontenjan ayrıldı. Arabalı açık hava sinema gecesine katılan Marmara Forum misafirleri, etkinlikten çok memnun kaldıklarını ve çok keyifli bir akşam geçirdiklerini dile getirdi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.