Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-13 10:23:00

Cumartesi Aurası, Hibya'da

Mimarlık ve şehircilik alanında disiplinler arası araştırmaların yapıldığı tartışma ve eğitim platformu İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul, 2020 yılı Bahar Dönemi'nin son dijital konferansını mimar, araştırmacı ve film yapımcısı Bahanur Nasya'nın katılımıyla 13 Haziran'da gerçekleştiriyor.

Mimarlık, iç mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj konularıyla ilgilenen genç katılımcılara tek yarıyıllık yoğun bir çalışma ortamı sunan İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi-AURA İstanbul'un, sertifika programı dahilinde mimarlık, şehircilik, sanat, teknoloji, felsefe dallarında düzenlediği disiplinler arası konferans dizisi Cumartesi Aurası 13 Haziran'da gerçekleşiyor.

Cumartesi Aurası, Bahar döneminin son etkinliğinde, Eutropian üyelerinden mimar, araştırmacı ve film yapımcısı Bahanur Nasya'yı konuk ediyor. Viyana'da yaşayan Nasya, kentsel dönüşüm, kültürel kalkınma, toplum katılımı, yerel ekonomik kalkınma ve sosyal inovasyon konularında uzmanlaşmış bir kurum olan Eutropian'da proje yöneticisi olarak görev alıyor. Nasya, boş ve terk edilmiş binaların gelişime yönelik karşılaştığı zorlukları ve sürdürülebilir canlandırma sürecini tasarlamada uzmanların rolünü paylaşacak
 

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.