Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-30 10:25:00

Bebeklerin bağışıklık sistemi için hijyenik üretim koşulları kritik önem taşıyor

Küresel sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğimiz bu dönemde, bağışıklık sistemimizi hızla güçlendirmemiz, temassız ve hijyenik koşullarda beslenmemiz kritik önem taşıyor. Corona virüs salgını ile mücadelede annelerin de gündeminde, bebeklerinin azami hijyende, vitamin ve mineral içeren besinler ile beslenmesi ön planda...

Bebeklerin özellikle altıncı aydan sonra ek gıdaya geçiş dönemlerinde vücutlarındaki bağışıklık fonksiyonlarını geliştirmek ve salgın hastalıklara karşı direnç kazanmasını sağlamak adına, uluslararasıstandartlarda üretilen ve kontrol edilen, güvenli, vitaminli sağlıklı bebek mamaları annelerin en önemli mutfak arkadaşı…

İsviçreli Hero Baby, 130 yılı aşan köklü geçmişi ve uzmanlığı ile bebeklerin sağlıklı gelişimi için kavanoz ve tahıllı kaşık maması serilerinin farklı çeşitleriyle bebeklere vitaminli lezzetler sunuyor. Mevsiminde toplanan sebze ve meyveler, Hero Baby Ar-Ge merkezinde 500’ü aşkın testten geçiyor, ardından el değmeden tamamen hijyenik bir ortamda bebeklerin sevdiği Hero Baby paketlerinde annelerin ve bebeklerin beğenisine sunuluyor.

Hero Baby’nin hijyenik koşullarda profesyonel otomasyonla ürettiği farklı form ve çeşitte yer alan ürünleri, 6-36 ay arasındaki bebeklerin günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olur[1].

Bebek gelişiminin farklı dönemlerdeki vitamin ihtiyacına ve lezzete göre üretilen mamalar bu dönemde güvenilir beslenme seçeneği sunuyor.

El Değmeden Üretilen Kavanoz Mamalar

Ek gıdaya geçişin başladığı altıncı aydan itibaren, bebeklere doğru bir beslenme alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor. Türk çiftçiler tarafından yetiştirilen sebze ve meyvelerle hazırlanan Hero Baby kavanoz mamaları, vakumlama yöntemi ile kavanoz içerisindeki mamanın havayla teması önlenerek paketleniyor ve raf ömürlerinin sonuna kadar tazeliğini koruyor. Bebeklerin C vitamini ve Kalsiyum ihtiyaçlarının karşılamasına destek oluyor.[1] Ayrıca kemik sulu ve prebiyotikli yoğurtlu ek gıdaları ile de bebeklerinde bağışıklık sisteminin desteklenmesine de katkıda bulunuyor.[2]

Bebeklerin Sevdiği Tahıllı Kaşık Mamaları

Özenle seçilen ve üretim her aşamasında kontrol edilen tahıllar ile hazırlanan Hero Baby Tahıllı Kaşık Mamaları, evlerimizde sık sık yer almayan tahılları bir araya getirip, bebeklerin sindirimine uygun halde beğenilerine sunuyor. Tahıllı ek gıdalarda bulunan vitamin ve minareller, bebeklerin ve küçük çocukların günlük ihtiyacının karşılanmasına destek oluyor.[1] 130 yılı aşkın uzmanlığıyla Hero Baby, ailelerin beslenme konusundaki hassasiyetlerini tüm üretim süreci boyunda göz önünde tutuyor.

[1] Her çeşit ürün için Beslenme Referans Değeri karşılama tablosundaki % miktarlarda

[2] Bu gıdalar prebiyotik bileşen içerir. Prebiyotik bileşenler, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan probiyotik mikroorganizmaların bağırsakta gelişimini ve yaşamını destekler.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.