Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-01 11:33:00

Yörsiad Açev için koştu

Antalya’da bu yıl 15.’si gerçekleştirilen Runatolia Maratonu’na katılan YÖRSİAD ( Yörük Sanayici İş İnsanları Derneği ) farkındalık yaratmak amacıyla, AÇEV ( Anne Çocuk Eğitim Vakfı ) adına Okuyan Bir gelecek için koştu.

Cam Piramit önünden startı verilen ve binlerce kişinin koştuğu Runatolia Maratonu’a başta YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege başta olmak üzere, Onursal Başkan Semih Beken ile Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile AÇEV yetkilileri katıldı. Yarışa ayrıca YÖRSİAD’ın desteklediği ve sponsor olduğu Balkan Dağ Koşusu Şampiyonu Milli sporcu Yasemin Zengin'de katıldı. Yasemin Zengin yaptığı açıklamasında, “Her yıl olduğu gibi bu yılda AÇEV ile beraberiz. YÖRSİAD ve AÇEV yine bu yıl da çocuklar için koşuyor. Bende buradayım ve her zaman olduğu gibi çocuklar için okuyan bir gelecek için koşuyorum ” dedi.

AÇEV adına koşan YÖRSİAD üyeleri bağışlarını AÇEV adına yaparken, burada elde edilen gelir, Vakfın “Okuyan Bir gelecek” projesine destek sağlayacak.

Her zaman olduğu gibi bu yılda Runatolia’da AÇEV adına koştuklarını belirten YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege, “ Yine her zamanki gibi heyecanlıyız. Runatolia yarışında YÖRSİAD ailesi olarak AÇEV ile birlikte çocuklarımızın yararı ve eğitimi için koşuyoruz. Antalya cıvıl cıvıl. Bizde heyecanlıyız. YÖRSİAD olarak her zaman toplumumuza ve şehrimize faydalı sosyal projeler içerisinde yer almaya özen gösteriyoruz. Bu projenin içinde olmak çok güzel” dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.