Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-21 13:33:00

Pernod Ricard dezenfektan üretimine destek oluyor

Dünyanın en büyük alkollü içecek şirketlerinden biri olan Pernod Ricard, koronavirüs pandemisinin üstesinden gelmek için el dezenfektanı üretimine destek oluyor. Toplam 80 ülkede faaliyet gösteren Fransa merkezli şirket, sağlık ürünleri üreten Cooper Laboratory'ye 70.000 litre saf alkol sağlıyor.

Küresel salgınla mücadele için Pernod Ricard’ın dünya çapındaki iştirakleri de yerel katkıda bulunmaya başladı. Buna göre; İsveç'te bulunan Absolut Votka üretim tesisleri el dezenfektanlarının üretimi için ürün desteği sunarken, ABD'de Pernod Ricard'ın Kentucky ve Batı Teksas'taki viski üretim fabrikaları da el dezenfektan üretimi yapıyor. Aynı zamanda İspanya birimi ve İrlanda’da bulunan tesisler de teknik ve iş gücü anlamında yetkililere destek olmaya hazırlanıyor.

Alexandre Ricard: “Küresel salgınla mücadele için kolektif çalışma şart”

Pernod Ricard CEO'su Alexandre Ricard, “Dünya büyük bir salgınla karşı karşıya olduğu için, şirketler sadece çalışanlarının güvenliğini sağlamak için değil, aynı zamanda kapasitelerine uygun olarak kolektif çabalara katkıda bulunmak için harekete geçmelidir.”

“Kaynaklarımızı paylaşarak ve üretim tesislerimizi ihtiyaç duydukları her yerde kullanılabilir hale getirerek diğer vatandaşlarımızı ve yerel yetkililerimizi destekliyoruz. Dünyanın dört bir yanında rekor sürede her şeyi mümkün kılmak için çabalayan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. ”

Bu karara ilişkin diğer girişimler de Birleşik Krallık da dâhil olmak üzere ek iştirakler arasında uygulanmaya başlayacak.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.