Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-06 10:26:00

AV-TEST’den siber güvenlik ödüllerinde

ESET’e En İyi Kullanılabilirlik Ödülü

Bağımsız antivirüs inceleme kuruluşu AV-TEST, yıl boyunca test ettiği yenilikçi güvenlik çözümlerine ilişkin 2019 yılı ödüllerini duyurdu. Kurumlara yönelik ESET Endpoint Security yazılımı, 2019 En İyi Kullanılabilirlik Ödülü’nü aldı.

AV-TEST, yıl boyunca sürdürdüğü test süreçlerini dünyadaki en büyük dijital kötü amaçlı yazılım örneği koleksiyonlarından birini kullanarak gerçekleştirdi. 2019 yılı ödüllerinde, yenilikçi güvenlik çözümlerinin üreticilerini mercek altına alan AV-TEST, koruma, performans, kullanılabilirlik, onarım ve mobil güvenlik kategorilerinde yüksek başarı elde eden 20 ürünü belirledi. Zorlu testlerin ardından, ESET’in Endpoint Security çözümü AV-TEST tarafından‘2019 En İyi Kullanılabilirlik Ödülü‘ ile onurlandırıldı.

Üstün güvenlik çözümü olarak önerildi

ESET’in kurum ve şirketlere yönelik çözümlerinden biri olan ESET Endpoint Security,en iyi kullanılabilirlik ödülünün yanı sıra ‘sürekli düşük hatalı alarm oranı‘ ile de büyük övgüler aldı ve şirketler için üstün bir güvenlik çözümü olarak önerildi.

Güvenlik şart çünkü zararlı yazılım sayısı 1 milyarı aştı

2019 yılında AV-TEST tarafından kaydedilen kötü amaçlı programların sayısı bir milyar örneği aştı. Bu, hem yeni saldırıların her geçen gün biraz daha karmaşıklaştığını gösteriyor hem de ev kullanıcıları ve kurumsal kullanıcılar için gelişmiş ve yenilikçi siber güvenlik çözümlerinin ne kadar önemli olduğunu vurguluyor.

Ödülü değerlendiren ESET Tehdit Algılama Laboratuvarları Sorumlusu Jiri Kropac, “ESET’in AV-TEST tarafından takdir edilmesi, kendimizi müşterilerimize adadığımızın ve IT güvenlik çözümlerinde her zaman en iyisini sunma sözümüzü tuttuğumuzun bir göstergesidir. Şirketlerin en son tehditlere karşı en gelişmiş korumaya sahip olduklarından emin olmak bizim için çok önemli. En İyi Kullanılabilirlik Ödülü‘nü almaktan ve teknolojinin herkes açısından daha güvenli kılınmasında önemli bir oyuncu olarak takdir edilmekten onur duyuyoruz“ diye konuştu.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.