Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-18 11:32:00

​Pınar Su ve İçecek, haftanın 7 günü kapıda

Pınar Su ve İçecek’in mobil uygulamasındaki kredi kartı ile temassız ödeme seçeneği, sosyal mesafenin önem kazandığı bugünlerde dikkat çekiyor.

Dünyayı etkisi altına alan salgın, Türkiye’de önlemleri beraberinde getiriyor. Alınan önlemler çerçevesinde büyük şehirlerde belirli günlerde sokağa çıkma yasağı uygulanırken, Pınar Su ve İçecek sipariş hattı haftanın 7 günü toplumun su ve içecek ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmaya devam ediyor. Üstelik, Pınar Su ve İçecek mobil uygulaması üzerinden verilen siparişlerde kredi kartı ile temassız ödeme seçeneğiyle sosyal mesafe korunuyor.

Türkiye’nin ilk ambalajlı su üreticisi Pınar Su ve İçecek, herkesin evlerinde daha çok zaman geçirdiği ve sokağa çıkma yasağının da uygulandığı büyük şehirlerde hizmet vermeye devam ediyor. Pınar Su ve İçecek mobil sipariş uygulaması aracılığıyla verilen siparişlerde kredi kartı ile temassız ödeme seçeneğiyle para alışverişi sıfırlanırken, sosyal mesafe de korunmuş oluyor. Uygulama üzerinden damacana, cam ve pet şişe suların yanı sıra maden suyu, B ve C vitamini içeren Frii grubu ürünleri de sipariş edilebiliyor.

“El değmeden üretiliyor, tüm önlemler alınıyor”

Su kaynaklarının yerleşim yerlerinden ve her türlü bulaşıcıdan uzakta olduğunu belirten Pınar Su ve İçecek Operasyonlar Direktörü Koral Kalpaklıoğlu, “Dışarıdan hava girişi engellenen ve havası sürekli temizlenen tam hijyenik ortamda hazırlanan ürünlerimiz el değmeden üretiliyor. Ayrıca kaynaktan doluma dek üretimin her aşamasında fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik testlerden de geçiyor. Bunun yanında sağlık otoritelerince belirlenen temel enfeksiyon önleme tedbirlerini her zaman olduğu gibi, uygulamaya devam ediyoruz. Bu önlemleri ulusal ve uluslararası sağlık otoriteleri tarafından yapılan yeni bilgilendirmeler doğrultusunda sürekli güncelliyoruz. Her zaman olduğu gibi bu dönemde de gönül rahatlığıyla Pınar Su ve İçecek Ailesi’ni tüketebilirsiniz” dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.