Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-09 10:08:00

ibis Eskişehir kapılarını sağlık çalışanlarına açtı

Akfen GYO (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) iştiraki olan dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu’nu çatısı altındaki ibis Eskişehir oteli kapılarını koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında canla başla çalışan sağlık çalışanlarına açtı.

FRANSA merkezli Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu çatısı altında ve Akfen GYO (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) iştiraki olan İbis Eskişehir oteli, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak hizmet verecek.

Accor Yeni Doğu Avrupa Operasyon Başkan Vekili; Orkun Petekçi, sağlık çalışanlarına verdikleri anlamlı destek hakkında şunları söyledi: "Accor Otel Grubu çatısı altındaki İbis Eskişehir olarak tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele ettiğimiz bu hassas günlerde büyük bir fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Bu zor süreçte toplumumuza karşı duyduğumuz sorumluluk bilinciyle İbis Eskişehir otelimizi sağlık çalışanlarının hizmetine sunuyoruz. "


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.