Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-09-07 11:16:36

HP, hibrit çalışma ortamları için yeni cihaz ve çözümlerini duyurdu

2023'te çalışanların neredeyse yarısı diledikleri yerden çalışma konusunda bir miktar esnekliğe sahip olmaya devam ediyor. Bu durum sanal ortamda bir arada çalışanların, kişisel bağlantılar kurmalarını ve işlerine anlamlı katkılar yapmalarını sağlayacak doğru teknolojilere sahip olmalarını kritik hale getiriyor. Bu nedenle insanlar, işlerini nerede yaparlarsa yapsınlar güvenli bir şekilde iş birliği yapmalarına, üretmelerine ve verimli bir şekilde çalışmalarına olanak tanıyan kişiselleştirilmiş deneyimler sunan cihazlar istiyor. HP, tam anlamıyla kapsamlı bir iş deneyimi sunmak için doğru araçları sağlama taahhüdünü sürdürüyor. Şirketin bu amaçla tanıttığı yeni bilgisayarlar arasında, iş için hibrit kullanıma hazır dönüştürülebilir bilgisayar olan HP Dragonfly Folio G3 ile çift video yayını ve kamera değiştirme desteğiyle kullanıcılara stüdyo benzeri bir deneyim sunan, yaratıcı bir güç merkezi olan HP 34” Hepsi Bir Arada Masaüstü Bilgisayar yer alıyor. Tanıtımı yapılan yeni HP Z32k G3 4K USB-C Ekran ise benzeri görülmemiş düzeyde ayrıntı sağlarken yeni HP 965 4K Web Yayın Kamerası kristal netliğinde videolar sunuyor. Tüm bu yeni ürünlerin yanı sıra HP Proactive Insights'ta yapılan geliştirmeler ise bilişim teknolojilerinin HP analizlerinin gücü sayesinde çalışanların cihaz deneyimlerini optimize etmelerini sağlıyor.

HP Dragonfly Folio G3, dizüstü bilgisayarın üretkenliğini bir tabletin rahatlığıyla birleştiriyor

HP, genişletilmiş Dragonfly portföyünde birinci sınıf deneyimler sunmaya devam ediyor. HP Dragonfly Folio G3, dizüstü bilgisayardan tablete sorunsuz bir şekilde geçiş yapılabilen, ileriye doğru çekilebilen bir tasarıma sahip. Bu sayede birlikte çalışmayı düşünenler için akıllarına her geldiklerinde fikirlerini geliştirmelerine, kaydetmelerine ve paylaşmalarına yardımcı oluyor.

Her yerden çalışırken gerçek üretkenliği sağlamak için dizüstü bilgisayar üretkenliğini bir tabletin rahatlığıyla tek bir aygıtta bir araya getiren HP Dragonfly Folio G3, HP Dragonfly Folio Pen ile doğal ve akıllı bir yazma deneyi sunarak beyin fırtınalarında fikirlerin geliştirilmesi için kişiselleştirilmiş deneyimler yaşatıyor. Cihaza manyetik bir şekilde takılan bu kalem, programlanabilir üç düğmeye sahip olup kablosuz olarak 30 dakikada yüzde 100'e kadar şarj edilebiliyor. HP Dragonfly Folio kullanıcıları, HP Indirect Inking özelliği ile kalemlerini ikinci bir bağlantılı ekranda yazmak için kullanabiliyor ve yaratıcılıklarını daha fazla açığa çıkarabiliyor.

HP Presence tarafından geliştirilen HP Dragonfly Folio G3, daha üretken ve ilgi çekici video konferans deneyimleri için birlikte çalışmayı mümkün kılan özellikleri de sunuyor. 8MP kamera, kullanıcıların doğal bir şekilde görünmesini sağlarken 100 derecelik görüş alanı yan yana birlikte çalışılan başka bir ekip arkadaşının ekrana dahil olmasını kolaylaştırıyor. Intel vPro® tarafından desteklenen 12. Nesil Intel® Core™ işlemcilere sahip HP Dragonfly Folio G3, yüksek kaynak kullanan projelerin ve zorlu iş uygulamalarının kolaylıkla üstesinden geliyor. Ayrıca bu cihazda, arttırılmış performans için 32 GB'a kadar LPDDR5 yükseltilmiş bellek ve 2 TB'a kadar depolama da bulunuyor.

Tüm bunlara ek olarak “HP Wolf Security for Business” güvenlik çözümü, kötü amaçlı yazılımlara ve bilgisayar korsanlığına karşı sağlam bir savunma sağlarken yeni sorunsuz ürün yazılımı, güncelleme sürelerini yüzde 50 kısaltıyor. Böylelikle kullanıcıların BIOS ve ürün yazılımı güncellemeleri sırasında üretken kalmalarına ve çalışmaya devam etmelerine olanak tanıyor.

HP 34" Hepsi Bir Arada Masaüstü Bilgisayar ile oluşturun, kaydedin ve paylaşın

Bugün son kullanıcıların yüzde 75'i, başarılı işler çıkarmak için video kalitesinin önemli olduğuna inanıyor. Güçlü ve kullanımı kolay teknolojiyi etkileyici bir tasarımla birleştiren yeni HP 34” Hepsi Bir Arada Masaüstü Bilgisayar, çift video yayını ve kamera değiştirme desteğiyle stüdyo benzeri bir deneyim sunuyor, böylece aynı anda hem kendinizi hem de yaptığınız işi gösterebiliyorsunuz.

HP 34” Hepsi Bir Arada Masaüstü Bilgisayar, kullanıcıların en iyi görüş alanını bulmaları için çıkarılabilir, manyetik 16 MP (4 MP İkili) kamerayı ekran çerçevesi üzerinde birden çok konuma taşımasına olanak tanıyor. Kullanıcılar, elle yazılmış notları veya belgeleri video görüşmelerinde canlı olarak paylaşabilmek için kamerayı masalarına bile yöneltebilir. Yüksek çözünürlüklü bu kamera, yeni yazılım HP Keystone Correction ile bir araya gelerek, kameradaki görüntüyü otomatik olarak kırpıp düzleştiriyor ve böylece gerçek zamanlı bir şekilde paylaşılabilen net, dijital sayfalardan oluşan görüntüler oluşturuluyor. Kullanıcılar video konferansları sırasında molaya ihtiyaç duyduklarında, HP Be Right Back özelliği, video yayınını hareketsiz bir resme dönüştürmelerine olanak tanıyor.

Yaratıcı bir güç merkezi olan HP 34” Hepsi Bir Arada Masaüstü Bilgisayar, hayal gücünüze daha fazla iş sığdırabilmeniz için 21:9 en boy oranına sahip, 34 inç diyagonal 5K ekranla sürükleyici bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar, 5K WUHD (5120x2160) ekranla daha derin görüntüler ve canlı renkler deneyimliyor, TÜV sertifikalı HP Eye Ease düşük mavi ışık paneli ise mavi ışık dalgasına maruz kalmayı azaltıyor. Kullanıcılar bu bilgisayarda kullanılan Intel vPro destekli 12. Nesil Intel® işlemci ve NVIDIA® GeForce RTX™ ekran kartı ile birden fazla uygulamayı kullanarak büyük projeleri gerçekleştirebiliyor. Bilgisayarda ayrıca, arttırılabilir depolama imkânı ve 128 GB DDR5'e kadar bellek desteği de bulunuyor.

HP Z32k G3 4K USB-C Ekran ile masanızı bir üretkenlik merkezine dönüştürün

Thunderbolt™ 4 teknolojisine sahip dünyanın ilk IPS Siyah ekranı olan HP Z32k G3 4K USB-C Ekran, kreatörlerin ve ürün geliştiricilerin yaratıcı potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarını sağlıyor. İçerik oluşturucular benzeri görülmemiş düzeyde ayrıntı ister, bu nedenle kreatif profesyonellerin yüzde 99'u ve uzman kullanıcıların yüzde 90'ı için bir monitör satın alırken renk doğruluğunun çok önemli bir kriter olması şaşırtıcı değil. Bu yeni üst seviye performans monitörü; daha derin siyahlar, daha canlı renkler ve yüzde 98 P3 geniş renk aralığı sunan IPS Siyah panel teknolojisini kullanıyor. Üstelik tüm görüntüleri 4K ultra yüksek çözünürlükte sunuyor. Geleneksel bir IPS panelin iki katı kontrast oranını sağlayan bu monitör sayesinde kreasyonlar hayat buluyor ve ekranda görülenler kreatörün veya ürün geliştiricinin hayal gücü ile aynı oluyor. Tek bir tuş ile güç açma, KVM anahtarı ve ikinci bir 4K monitörü tek bir kabloyla bağlama özelliğine sahip Thunderbolt™ 4 gibi ek özelliklerle Z32k G3, birçok cihaz üzerinden yapılabilecek kreatif tüm işleri tek bir çözüm üzerinde bir araya getiriyor.

HP 965 4K Web Yayın Kamerası işini yapar, kullanıcılar aramalarına ve yayınlarına odaklanır

İnsanlar kişisel bağlantılar kurmak ister. Web kamerası kullanıcılarının yüzde 73'ünün diğerlerini video kalitesine göre ve yüzde 75'inin ise ses kalitesine göre değerlendirdiği dikkate alındığında, HP 965 4K Web Yayın Kamerası kullanıcıların kendilerini en özgün şekilde kamerada göstermelerini sağlamasıyla dikkat çekiyor. HP Presence tarafından geliştirilen bu web kamerası, 4K çözünürlüğe kadar kristal netliğinde video sunarken yapay zekâ yüz çerçeveleme ve otomatik odaklama özellikleri kullanıcıların sanki bir odadaymış gibi hissetmelerini sağlıyor. 18 mm F2.0 büyük lens ve düşük ışık ayar özelliği sayesinde ise kullanıcı görüntüleri canlı kalıyor. Gürültü azaltma ve çift mikrofon ile sesler net bir şekilde izleyiciler tarafından duyulabiliyor. Web kamerası ayrıca Zoom platformu ile sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanmış teknolojilerle mükemmel bir konferans deneyimi sunmak için Zoom sertifikasına da sahip.

HP Proactive Insights ile çalışanları üretken tutun ve mutlu edin

HP Proactive Insights, BT'ye çalışanların cihaz deneyimlerini optimize etmelerine yardımcı olan gelişmiş yapay zekâ ve eyleme dönüştürülebilir içgörüler sağlıyor. Cihaz filo yönetimi hizmetindeki en son geliştirmeler, BT profesyonellerinin ve hizmet sağlayıcıların hibrit çalışma ortamlarına göre optimize edilmiş cihaz stratejisi oluşturmalarına ve yürütmelerine olanak tanıyor. Günümüzde sistemlerini Windows 11'e yükseltmeyi planlayan birçok müşterinin olduğu dikkate alındığında, BT ekipleri veya iş ortakları, mevcut bilgisayarlar için öngörüye dayalı bir geçiş stratejisi planlamak ve uygulamak için bir Windows 11 Sistem Durumu Denetimini çalıştırabiliyor. Yeni, özelleştirilebilir analiz panoları, ürün yazılımının güncel olduğundan ve cihazların birbirleri ile bağlı kaldığından emin olmak için sorunları oluşmadan önce tespit ediyor. Yeni Digital Experience Scorecard sayesinde HP iş ortakları ve BT; iyileştirme fırsatlarını belirleyebilmek için filo genelinde cihaz sağlığı, performansı ve güvenliğine ilişkin önemli bilgilere ulaşarak çalışanların cihaz deneyimini ölçme imkânı buluyor.

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.