Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-08-23 12:09:00

Yataş Çeyiz Setleri Yatak Odalarına Zarafet Katacak

Yataş Bedding, özgün tasarımları ve zengin renk seçeneğiyle dikkat çeken ev tekstili koleksiyonuna çeyiz setlerini de ekledi. Evlilik ya da çeyiz hazırlığı yapanlar için her zevke uygun seçeneklerin yer aldığı Yataş Bedding'in çeyiz koleksiyonu, zarafetiyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Koleksiyonda Sofia ve Elena adlı iki ayrı modelden oluşan çeyiz setlerinde abiye yatak örtüsü, nevresim takımı, battaniye, yastık, yorgan, alez ve bornoz seti bulunuyor. Çeyiz setlerinin yanı sıra koleksiyonda nakışlı ve dantelli alternatifleri bulunan nevresim-yatak örtüsü setleri, nevresim-battaniye takımları, nevresim-pike takımları ve dantelli nevresim takımları da yer alıyor.
Vizon ve altın rengin asaletini yansıtan Sofia Çeyiz Seti, şıklığıyla göz alıyor. Setteki abiye yatak örtüsünde damask desenler dikkat çekiyor. %100 pamuk kumaştan üretilen nakışlı nevresim takımı ise yatak örtüsüyle benzersiz bir uyum sergiliyor. Battaniye, iki adet yastık, yorgan ve alezin de yer aldığı Sofia Çeyiz Seti'ndeki nakışlı aile bornoz seti ise yine damask desenlerle tamamlanıyor.
Odessa Nevresim&Pike Takımı ise tasarımdaki sadeliği dantelin zarafetiyle tamamlıyor. Ekru ve vizon olmak üzere iki ayrı renk seçeneği bulunan Odessa, %100 pamuk ranforce kumaşıyla konfor sunan dantelli nevresim takımı ve dantelli pikesiyle sadece çeyiz hazırlığı yapanların değil yatak odalarına zarif bir dokunuş yapmak isteyenlerin de kalbini çalıyor.

Kaynak:Excel

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.