Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-23 10:22:00

Gökhan Özen ''Firardayım''

Gökhan Özen, beş yıl aradan sonra yeni albümü "Firardayım"ı kendi şirketi Pony Music ve Sony Music Türkiye işbirliği ile 20 Mart 2020'de müzikseverlerle paylaştı.
Ünlü sanatçı, en son 2015'de yayınladığı albümü "Maske"in ardından yaşamını sürdürdüğü Los Angeles'da yeni şarkılarını hazırlamaya devam etti. Tüm söz, beste ve düzenlemelerde imzasını gördüğümüz Gökhan Özen, albümün isim şarkısı da olan "Firardayım" ile açılış yaptı.

5 Yıl Aradan Sonra Yepyeni Gökhan Özen

Gökhan Özen en son yayınladığı albümünden bu yana geçen 5 yılın özetini yaparak aralıksız yeni şarkılar çıkaracağını müjdeledi; "Müziğime yeni bir yön vermek icin çıktığım bu yolculukta Los Angeles’ta; hem kendimi geliştirmek istediğim konulara zaman ayırdım, hem de 5 sene her bir gün yeni şarkılarım üzerinde çalıştım. "Firardayım" albümüyle beraber kendi şirketim Pony Music ve Sony Music Türkiye işbirliğinde 10 yeni şarkı yayınladık. Bu kadar zamanda tonla hit şarkı yazdım. Ve artık ara sona erdi. Bundan sonra arka arkaya yeni şarkılar paylaşmaya devam edeceğim. Sürprizlerim olacak, bekleyiniz."
 

Gökhan Özen'in Kariyerinin 20. Yılında 10. Albümü; "Firardayım".

Kariyerinin 20. yılında 10. albümü "Firardayım"ı yayınlayan Gökhan Özen, bu albümün üzerinde

uzun ve titiz bir çalışma dönemi geçirdi. Gökhan Özen yapımcılığını ve prodüktörlüğünü de üstlendiği, 10 yeni şarkıdan oluşan "Firardayım" için United Recordings LA, Han Medya İstanbul, Sarı Ev İstanbul, Metropolis London ve West Coast J. stüdyolarında çalıştı. Albümün masteringini dünyaca ünlü starların albümlerine imza atan United Recordings LA'den Warren Sokol yaptı.

Gökhan Özen albümün görselleri için Michael Weingart'ın objektifine Los Angeles'da poz verirken, çekimlerin stil editörlüğünü ise Rachell Simon ile birlikte yaptı. Albümün görsel tasarımını ve tüm uygulamalarını Onur Özışık gerçekleştirdi.
Gökhan Özen de Şarkısı Gibi "Firarda"

"Firardayım" Los Angeles'da 55.000 USD'ye Kliplendi
Yeni albümünden ilk olarak söz, beste ve düzenlemesi kendisine ait olan "Firardayım"ın video klibinin yönetmen koltuğuna da oturan sanatçı, uzun zamandır yaşadığı Los Angeles'da sete çıktı. Gökhan Özen, iki gün süren çekimlerde 20 kişilik bir ekiple birçok farklı mekanda çalıştı. "Firardayım"ın video klibi için 55.000 USD'lik bir bütçe harcayan Özen, hem yönetmen hem yapımcı olarak yine fark yaratacak bir işe imza attı. Sanatçı albümünden şarkılarının video kliplerini hazırladığını ve kısa aralıklarla kendi resmi Youtube sayfasından yayınlayacağını da duyurdu.

Gökhan Özen'in yeni albümü "Firardayım" Pony Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

Yakında ise tüm müzik marketlerde.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.