Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-12 12:34:00

Fibabanka’dan Vatan online’da avantajlı kredi

Müşterilerinin ihtiyaç duydukları her an ve her yerde yanında olan Fibabanka, Vatan Bilgisayar’ın online mağazası vatanbilgisayar.com’da 12 aya varan taksitle faizsiz kredi imkânı sağlıyor.

 

Müşterilerine sadece temas edilen anlarında değil, baştan uca tüm yolculukları süresince mükemmel bir deneyim yaşatmaya odaklanan Fibabanka, onların tüm finansal ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına stratejiler geliştirmeye hız kesmeden devam ediyor. Fibabanka bu kapsamda hizmet verdiği iş ortaklarından Vatan Bilgisayar’ın mağazalarının ardından ‘Vatan Bilgisayar’ın online mağaza alışverişlerinde de geçerli ‘Fibabanka Alışveriş Kredisi’ uygulamasını müşterilerinin hizmetine sundu.

 

Fibabanka, www.vatanbilgisayar.com üzerinden 20 bin TL’ye kadar yapılacak alışverişlerde tüketicilere 3 aydan 12 aya kadar taksitle, faizsiz kredi imkânı sunarak elektronik ürün alışverişlerinin evden çıkmalarına gerek kalmadan daha hızlı, kolay ve ekonomik yapılabilmelerini sağlıyor.

 

Krediden faydalanmak isteyenler vatanbilgisayar.com üzerinden ‘Fibabanka Kredisi ile Öde’ adımını seçerek işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyorlar.

 

Vatan Bilgisayar online mağazasından alışveriş yapan mevcut Fibabanka müşterileri, başvurularının onaylanmasının ardından kredi dokümanlarını dijital olarak ekranda onaylayarak, henüz Fibabanka müşterisi olmayanlar ise müşteri olma süreci sonrasıSMS gönderimiyle kredi dokümanlarına link üzerinden onay vermelerinin ardından istedikleri ürünlere faizsiz taksit imkanıyla sahip oluyor. Detaylı bilgi için www.fibabanka.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.