Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-30 09:08:00

Türk saç kesim eğitmeni dünyanın en önemli 20 kuaförü arasına girdi

Uluslararası saç kesim eğitmeni Sinan Ergün, Japonya merkezli dünyanın en başarılı kuaförlük markalarından biri olan Mizutani’nin dünya çapındaki marka elçilerinden biri.

 

Mizutani markasının PAM (Project Artistic Member) ekibine dahil olan kuaför Sinan Ergün’ün ünü ülke sınırlarını aştı.

 

Türk kuaförün son yıllardaki uluslararası başarısı ülke sınırlarını aşarken ünlü Japon markanın da dikkatini çekti. Aktif olarak Uluslararası bir kuaför eğitmenliği firmasında Türkiye Koordinatörü görevinde bulunan Sinan Ergün, bugüne kadar binlerce kuaföre eğitim verdi. Sinan Ergün gibi dünyada kendi alanında öncü birkaç kuaförün seçildiği ve dahil edildiği “PAM” programı oldukça özel bir program. Programa dahil olan saç tasarımcılarının tasarladığı ve imzalarının olduğu makaslar Mizutani markasıyla el yapımı üretilerek tüm dünyada kuaförlerin kullanımına sunuluyor.

 

İlk makasını 1921 yılında üreten Mizutani markası kuaförler için vazgeçilmez makaslar üretiyor ve kendi alanında oldukça başarılı bir marka. Her Mizutani makası yüz yıla yakındır bu konuda uzman olan ustalar tarafından el yapımı imal ediliyor. Japonya merkezli 1921 ‘den bu yana kuaför makasları üreten köklü marka önümüzdeki günlerde Sinan Ergün’ün tasarladığı makasları üretmeye başlayacak Türkiye’de verdiği sac kesim eğitimleri ile dikkat çeken Sinan Ergün’ün eğitimleri artık bütün Dünya’ya yayılacak.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.