Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-05 16:20:00

''Çıplak Vatandaşlar'' yoğun istek üzerine Zorlu Sahnesi’nde

Ünlü Oyuncular Cansel Elçin ve Reha Özcan performanslarıyla dikkat çekiyor

Bugüne kadar başrolünde oynadığı TV dizileri ve filmlerle büyük beğeni kazanan ödüllü oyuncu Cansel Elçin ile son günlerde ses getiren Mucize Doktor dizisinde de yer alan usta oyuncu Reha Özcan’ın Alican Altun ile başrolünü paylaştığı ‘Çıplak Vatandaşlar’ yoğun istek üzerine tekrar Zorlu PSM Sahnesi’nde.

‘The Full Monty' filminden uyarlanan ve 90’larda geçen, 6 arkadaşın işsizlik sürecinde yaşadıkları ve striptizciliğe kadar uzanan maceralarının sevimli bir komediye dönüştüğü oyun 12 Mart Perşembe Zorlu PSM Sahnesi’nde tiyatroseverler ile buluşacak.

Simon Beaufoy’un yazdığı, dilimize Şükran Yücel’in çevirdiği, ‘Full Monty’nin tiyatroya uyarlaması olan Çıplak Vatandaşlar’da Sheffield çelik fabrikasının kapanmasıyla işsiz kalan Gaz ve arkadaşları, geçinebilmek ve ailelerine bakabilmek için hiç düşünmedikleri striptiz dünyasına adım atarlar. Ancak striptiz nasıl yapılır hiçbir fikirleri yoktur. Üstelik rekabet büyüktür ve bilmedikleri bu yolda başlarına gelmedik kalmaz.

Her yerde karşılaşılan işsizlik sorununu; seyirciye sempatik gelecek karakterlerle ve kendine özgü mizah anlayışıyla anlatan trajikomik oyun, eğlendirirken düşündürüyor ve sürprizli finali ile izleyiciyi ters köşe yapıyor.

Yönetmen Laçin Ceylan imzasıyla tiyatroya taşınan ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Çıplak Vatandaşlar, yoğun turne takvimi kapsamında tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

OYUNUN KÜNYESİ:

Prodüksiyon –KİPROKO Tiyatro

Yazar- Simon Beaufoy

Çeviri- Şükran Yücel

Yönetmen- Laçin Ceylan

Yönetmen Yardımcıları- Adıhan Şentürk, Ali Yıldırım, Oğuz Edis

Sahne Tasarımı-Şirin Dağtekin

Kostüm Tasarımı- Dilek Kaplan

Işık Tasarımı- Yakup Çartık

Müzik- Nejat Dimili

Koreografi- Erdal Uğurlu

OYUNCULAR:

Cansel Elçin- Reha Özcan- Erdal Uğurlu- Alican Altun- Bedir Bedir- Sedat Mert- Yusuf Vardar- Suna Yıldızoğlu- Dilşad Çelebi-Burcu Görek- Süleyman Arda Eminçe-Nur Dilara Gül-Ebru Sarıtaş-Oğuz Edis- Muharrem Fındıcak


Hibya Haber Ajansı

 

 

 

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.