Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-15 11:34:00

Purina Genç Akademi webinar serisiyle devam ediyor

Nestlé Purina PetCare’in, belirlenen veteriner fakülteleri ile gerçekleştirdiği iş birlikleri kapsamında, veteriner hekimlik öğrencilerine veteriner hekim olma yolundaki yolculuklarında eşlik eden Purina Genç Akademi, her yıl yaklaşık 2000 öğrenci ve 4 şehre ulaşıyor. Akademi mantığında ilerleyen ve bu özelliği ile Türkiye’de bir ilk olan Purina Genç Akademi etkinlikleri ile ilk iki yılda toplamda 5 farklı üniversiteye ulaşan Nestlé Purina PetCare, webinar serisiyle öğrencilere desteğini sürdürüyor.

Veteriner hekimlik öğrencilerine mesleki hayatlarına başladıkları yolculukta liderlik eğitimleri, mülakat eğitimleri, cv hazırlama ve mesleki eğitimlerle destek olan Nestlé Purina PetCare, onları sektör paydaşları ile buluşturarak destek ve ilham oluyor. Nestlé Purina PetCare, düzenlediği webinar’lar ve seminer öncesi etkinliklerin yanı sıra Purina ürünleri ve evcil hayvan beslenmesine dair bilgilendirmeler yapıyor.

Geçtiğimiz ay Covid-19 özelinde gerçekleşen online oturumun ardından Purina Genç Akademi’nin 11 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen webinar oturumu, veterinerlik fakültesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Doğaçlama Kulübü’nün tiyatro etkinliğine sahne olan online buluşmada, 50 kişilik bir workshop düzenlendi. Etkinlik, yayinda.tv/purina adresinden yayınlandı.

13 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen bir diğer webinar’da, Veteriner Hekim Çağlar Kondu, etkinliğe katılan öğrencilere kariyer yolculuğunu anlattı. Purina Genç Akademi ile işbirliği içerisindeki tüm fakültelerin öğrencilerine açık olan canlı yayın, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Nestlé Purina PetCare’in webinar serisi, 19 Mayıs Salı günü saat 21.30’da başlayacak canlı yayınla devam edecek. Purina Veteriner Akademi kapsamında Klinisyen Veteriner Hekimler Derneği işbirliği ile düzenlenecek etkinlikte, ünlü astrolog Barış Özkırış veteriner hekimler ve veterinerlik fakültesi öğrencileriyle eğlenceli bir sohbet gerçekleştirecek. Purina’nın gerçekleştirdiği webinar’lar, Purina’nın veteriner hekimler ve veteriner hekim adaylarına açık olan Vetcenter platformundan da yayınlanacak.

Türkiye’de tek olan Purina Genç Akademi ile veteriner hekimlik mesleğinin geleceğine yatırım yapan Nestlé Purina PetCare, veteriner hekimlik mesleğine öğrencilikten itibaren destek oluyor. İlk olma özelliği taşıyan ve 3 yıldır düzenli olarak yapılan Purina Genç Akademi kapsamında şimdiye kadar yaklaşık 6000 veteriner hekim adayına ulaşıldı.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.