Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-17 15:00:00

Corona filmi çekecek

Bodrum'da 2 Eylül 2015 yılında cansız bedeni sahile vuran 3 yaşındaki Aylan Kürdi'nin hayatını anlatan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da rol aldığı filmiyle 73. Cannes Film Festivali’ne katılan bol ödüllü yönetmen Ömer Sarıkaya,şimdi de Coronavirüsü filmini çekmeye hazırlanıyor.

‘Yüce Allah'ın Son Uyarısı (Covid-19’)isimli sinema filminin büyük ses getireceğini iddia eden Sarıkaya,’.Bu ne biliyor musunuz? Corona Yüce Allah'ın bütün insanlığa göndermiş olduğu bir mesajdır ve kendinize gelin diyor uyanın. Bu İlahi mesajı yarı belgesel ve yarı film şeklinde şimdiden senaryoyu hazırlanmış durumdayım ve insallah bu haftadan itibaren çekimleri başliyoruz.. Bu film belgeselin Yapımcılığını Almanya’da yaşayan Erdoğan Aşkım üstlendi.

Hollanda’da yaşayan yönetmen Sarıkaya,daha önce çektiği ‘islamophobia’ filminin de özellikle Avrupa ülkelerinde büyük ses getirdiğini belirten Ömer Sarıkaya, ‘İslamophobia adlı film de dünyaya ve insanlığa olan bir mesajdı tamamen şefkat ve merhamet olan bir film konsepti idi ama maalesef isminden dolayı kimse bu filmi gösterime sokmadı ve sokmak istemediler. Özellikle islmam ülkeleri oralı bile olmadılar .. Geçen sene Cannes film festivali’nda gösterime koyduk ayrıca bu filmde 38 ülkeden tanınmış isimlerin rol aldığı aldılar hiç bir kuruş bile almadılar.’dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.