Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-08-16 10:25:47

Eclit önemli başarılar sığdırdığı bir yılı geride bıraktı

IT'yi yalınlaştıran ve yüksek çevikliği ile müşterilerine en hızlı, güvenli ve kaliteli hizmeti sunan Eclit, ilk yılını kısa sürede elde ettiği başarılarıyla kutladı. Yıl bazında gelirlerini yüzde 100 artıran Eclit, IT’yi yalınlaştıran hizmetlerini büyük kaynak yatırımlarıyla geliştirdi ve uzman ekibini de yüzde 50 oranında büyüttü. Eclit’in attığı adımlar ve elde ettiği başarılar ödülleri de beraberinde getirdi.

IT'nin karmaşasını yalınlaştıran uçtan uca çözümler sunan Eclit, birçok sektörün lider şirketleriyle çalıştığı birinci yılını kutluyor. Bir yıl içine pek çok başarıya imza atan Eclit, yıl bazında gelirlerini yüzde 100 artırırken, uzman ekibini de yüzde 50 büyüttü. Bu süreçte farklı coğrafyalardan 25 bin iş ortağına nasıl hizmet sağlayıcısı olabileceklerini anlattığı oturumlara katıldı ve sunduğu hizmetleri iyileştirebilmek için büyük bir kaynak yatırımı gerçekleştirdi. Eclit, attığı bu adımlar sayesinde Bilişim 500 listesinin Bulut Hizmeti alanında 4. olurken, HPE Türkiye tarafından “En İyi Hizmet Sağlayıcı” olarak seçildi.

Eclit Co-CEO’su Evren Ballı, konuyla ilgili şunları söylüyor: “Ağustos 2021’de şirketlerin IT sistemlerinde her geçen gün artan karmaşıklığı yalınlaştırmak için kurulan Eclit olarak her gününün dolu dolu geçtiği bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bir yıllık süre boyunca müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmak için sistemlerimize ve insan kaynağımıza yatırımlar yaptık. Gösterdiğimiz emeğin karşılığı olarak sektörlerinde öncü şirketlerle çalışmaya başladık, iş ortağımızın düzenlediği uluslararası etkinlikte Türkiye’yi temsil ettik ve birçok ödülü almaya hak kazandık. Ayrıca şirketlerin IT risk skorlarını ölçebilmelerini sağlayan bir sistemi de hayata geçirdik ve bu sistemi herkesin erişimine açtık. Eclit olarak her geçen gün daha da ileriye gidiyoruz ve ikinci yılımızı da gurur veren gelişmelerle doldurmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.