Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-04 10:20:00

İnşaat sektörünün yeni buluşma noktası

İnşaat sektöründe iş arayan personeller, profiline en uygun yurt içi ve yurt dışı ilanlara workindo.com ile kolayca başvurabiliyor. Güven esasına dayalı çalışma prensibi ile ücretsiz üye olunan workindo.com sayesinde, firmalar için sektörde taşeron bulma, projelere teklif verme ve çalışanlara ulaşma süreçlerindeki problemler de ortadan kalkıyor.

 

Deneyimli bir ekiple ve güçlü bir yatırımla yola çıktıklarını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, projeyle ilgili şunları söyledi: “Workindo, inşaat sektöründe zoru kolay etmek için yola çıktı. Bu sektörde birçok firma ve çalışan olduğu için personel bulma, taşeron firma bulma ya da projelere teklif verme gibi eylemler geleneksel yöntemlerle işliyor. Bu da sektörde bu anlamda bir tıkanmaya, yavaşlamaya sebep oluyor. Teknoloji çağını yaşadığımız bir dönemde yaşarken geleneksel iş bulma şeklini değiştirmek için yola çıktık. Mavi yakalıları ve firmaları buluşturan Workindo ile iş bulmak da işçi bulmak da çok kolay. Ücretsiz ve çok kolay şekilde üye olunan sitemizde, çalışanlar ve inşaat firmaları kendilerine en uygun güncel projelere pratik olarak ulaşabiliyor.”

 

Güven ve Şeffaflık

 

Workindo’nun sektöre katma değer sağlayacağına inandıklarını belirten Erhan Kocabaş, “Bizim için her şeyden önce en önemli iki olgu: Güven ve Şeffaflık. Workindo.com’a üye olan tüm şirketlerin ve şahısların bilgileri birinci elden düzenli aralıklarla kontrol edilerek bilgilerin doğruluğu güvence altına alınıyor. Tarafların her işten sonra birbirlerini puanlama ve yorumlama özelliği ile de hem işveren hem de iş alan iki taraf için şeffaflık ilkesi devreye giriyor. Herkes memnuniyetini ya da memnuniyetsizliğini özgürce dile getirerek ihtiyacı olan işi ve personeli nokta atışı yaparak buluyor. Workindo.com inşaat sektörünün yeni buluşma noktası olacak.“ dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.