Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-27 10:42:00

GAZDAŞ önlemleri üst düzeye çıkardı

GAZDAŞ, Trakya bölgesindeki müşterilerine online hizmet vermek için çalışıyor

GAZDAŞ, dünya ve Türkiye çapında alınan sağlık önlemleri çerçevesinde mümkün olan en az kişi ile temasın sağlanması ve yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yayılma riskini en aza indirmek için Trakya bölgesindeki müşterilerini alternatif abonelik kanalları hakkında SMS, e-posta, broşür ve poster ile bilgilendirerek işlemlerini online platformlardan yapmaları için yönlendiriyor.

GAZDAŞ, küresel pandeminin yayılması doğrultusunda aldığı önlemler dahilinde çalışanlarını ve müşterilerini korumayı hedefliyor. Trakya bölgesindeki GAZDAŞ hizmet ofislerinde periyodik olarak dezenfeksiyon çalışmaları yapılırken personellerin sağlığı için ateş ölçümleri de gerçekleştiriliyor. Müşteri hizmetleri ofislerine giden abonelerine dezenfektan ve güvenli mesafe için bariyer kullanarak hizmet vermeye devam eden GAZDAŞ, web sitesi, e – devlet ve çağrı merkezi üzerinden de işlemlerin gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Abonelerine www.gazdas.com internet sitesi, e-devlet, 0850 222 9 429 numaralı çağrı merkezi ve sertifikalı iç tesisat firmaları aracılığıyla ofislerine gitmeden online olarak işlemlerini gerçekleştirebilme imkânı sunan GAZDAŞ, bu kanallar aracılığıyla bağlantı anlaşması, abonelik sözleşmesi ve abonelik iptal işlemlerinin yapılmasını sağlıyor. Bağlantı ve güvence bedeli ödeme işlemleri SMS olarak vatandaşa iletilen link aracılığı ile web sitesi üzerinden online ödeme olarak yapılabiliyor.

Yanı sıra GAZDAŞ web sayfasında belirtilen bankaların internet veya mobil bankacılık adresleri üzerinden banka şubelerine gitmeden faturaların ödenmesi ya da otomatik ödeme talimatı verilmesi de tedbir açısından önerilen önlemler arasında yer alıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.