Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-03 10:52:00

TOTAL ANAC analiz serisi yenilendi

 

Total Turkey Pazarlama, muadili olmayan madeni yağ analiz sistemi ANAC’ın yeni analiz serisini lanse etti. Özelleştirilen ANAC madeni yağ analiz portföyü, şehir içi ve uzun yol taşımacılığının yanı sıra tarım ve iş makinaları sektörlerine hizmet veren filoların ihtiyaçlarına özel yeni çözümler sunuyor. Plansız arızalardan kaynaklanan maliyetlerin önüne geçilirken, ekipmanların daha uzun süre yüksek verimlilikte çalışması sağlanıyor.

 

 

Türkiye’de madeni yağ sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren Total Turkey Pazarlama, gelişmiş yağ analiz sistemi ANAC serisini yeniledi. 40 yıldır dünyanın dört bir yanından gelen verilerle büyüyen ve yedi milyondan fazla tanıyı içeren veri havuzuna dayanarak kullanılan ANAC sistemi, yağ analizi ile araç veya ekipman problemlerini teşhis ediyor. Sistem, sorunun nereden kaynaklandığını (hava filtresi, enjeksiyon pompası, soğutma sistemi) bulmaya ve ciddi hale gelmeden düzeltmeye yardımcı olacak özel çözüm önerileri sunuyor.

 

Dört sektör için özel geliştirildi

 

TOTAL, ANAC ile müşterilerine şehir içi taşımacılığı, uzun yol taşımacılığı, tarım ve iş makinaları sektörlerindeki ihtiyaçlarını daha özelleştirilmiş olarak karşılamak ve kapsamlı çözümler sunmak için yeni analiz serilerini lanse etti. Bunlardan ilki ANAC CITY, kullanılmış yağ analizi verilerinin bilimsel olarak yorumlanmasına dayalı olarak dağıtım kamyonları, çöp kamyonları ve şehir içi otobüsler gibi şehir içi karayolu taşımacılığı için özel olarak geliştirildi. ANAC TRANSPORT, uzun yol taşımacılığı yapan karayolu filoları için özel olarak geliştirildi. ANAC AGRI, traktörler, biçerdöverler ve tarım uygulamalarında kullanılan diğer tarım ekipmanları için özel olarak geliştirildi. Son olarak ANAC OFF-ROAD, hafriyat uygulamalarında kullanılan yükleyiciler, damperler ve vinçler, maden ve inşaat ekipmanları gibi ağır çalışma koşullarında kullanılan araçlar için geliştirildi.

 

“Rekabet avantajı sağlıyoruz”

 

TOTAL Turkey Pazarlama ve Teknoloji Direktörü Fırat Dokur konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Farklı çalışma koşulları gerektiren dört ayrı sektörün ihtiyaçları ayrıntılı bir şekilde değerlendirildi ve belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda yeni ANAC yağ analiz sistemi serileri geliştirildi. Özelleştirilen ANAC kullanılmış yağ analiz sistemleri, filo müşterilerimizin dört ana segmentteki ihtiyaçlarına özel çözümler sunmamıza imkân sağlıyor. Plansız arızalardan kaynaklanan maliyetlerin önüne geçmelerine yardımcı oluyor ve ekipmanların daha uzun süre yüksek verimlilikte çalışmasına olanak tanıyoruz. Bu sayede filo müşterilerimize sektörde rekabet avantajı sağlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.