Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-24 13:48:00

TikTok ve İstanbul Oyuncak Müzesi’nden 23 Nisan Kampanyası

Bugüne kadar stadyumlarda çocukların dans gösterileriyle, okullarda törenlerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ÇocukBayramı, yüzüncü yılında Covid-19 salgını nedeniyle evlerde kutlandı.

Dünyanın önde gelen kısa video platformu TikTok, bu coşkuya ortak olarak kullanıcılarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlama fırsatı sundu.

TikTok, bu özel günde İstanbul Oyuncak Müzesi’yle iş birliği gerçekleştirerek 23 Nisan ruhunu platformun içine taşıdı. TikTok’un kullanıcıları için başlattığı #içimizdekiçocuk etiketiyle paylaşılan videolar arasında en beğenilen üç videonun yaratıcısı, 300 TL değerinde bir hediye paketi ve İstanbul Oyuncak Müzesi kurucusu ünlü yazar Sunay Akın imzalı bir kitap kazanacak. TikTok kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği kampanya şimdiden 20 milyon görüntülenmeyi geçti.

#içimizdekiçocuk Barış Manço’nun şarkısında!

TikTok’un ‘çocuklarınızla en son ne zaman dans ettiniz?’ sloganıyla başlattığı kampanyada kullanıcılar, Barış Manço’nun unutulmaz ‘Ayı’ şarkısı eşliğinde dans yeteneklerini sergiliyorlar. Sunay Akın, 40’ı aşkın ülkedeki antikacılardan ve açık arttırmalardan satın aldığı oyuncaklarla kurduğu İstanbul Oyuncak Müzesi’yle bu akıma katılarak TikTok’un başlattığı #içimizdekiçocuk kampanyasıyla ilgili düşüncelerini; “"Bu zor dönemde bile milletimizin bu güzel bayramımızı kutlamak için biraraya geldiğini görüyorum. TikTok günümüz koşullarında bunu bir platform içerisinde doğru bir şekilde yapmamızı sağlıyor. İstanbul Oyuncak Müzesi olarak oyun arkadaşlığından dolayı TikTok’a teşekkür ederiz. Siz değerli takipçilerimizi çocuklarınızla, torunlarınızla ve içinizdeki çocukla dans ederken görmek bizi çok heyecanlandırdı, mutlu etti. Bu kampanya sonucunda ortaya çıkan, hepsi birbirinden güzel ve yaratıcı videolar için hepinize çok teşekkür ediyoruz.” sözleriyle ifade etti.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.