Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-20 11:33:00

AXA Sigorta EvdekiBakıcım iş birliği ile ebeveynlere destek oluyor

AXA Sigorta, evlerimizden çıkamadığımız bu dönemde bir yandan çalışıp bir yandan çocuklarının eğitimine destek olan ebeveynlerin yardımına koşuyor.

Sadece hasar ödeyen bir şirket olmanın ötesinde gerçek bir çözüm ortağı olma bakış açısıyla sigorta sektöründe fark yaratan AXA Sigorta, EvdekiBakıcım iş birliği ile ebeveynlerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. AXA Sigorta, evlerimizden çıkamadığımız bu dönemde çocuklara EvdekiBakıcım’ın binlerce kalifiye oyun ablası ve özel ders öğretmeninden derslerini online olarak almalarını sağlıyor ve öğrenirken eğlenmelerine de destek oluyor.

AXA Sigorta müşterileri EvdekiBakıcım hizmetinden herhangi bir ödeme yapmaksızın danışmanlık hizmetinin yanı sıra alacakları ilk dersten de ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor.

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan; “Müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirirken her zaman güvenebilecekleri bir çözüm ortağına dönüşme bakış açısıyla geleneksel sigortacılığın dışına çıkmayı ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak yenilikçi çözümler sunmayı önemsiyoruz. Önlem olarak evlerimizde kaldığımız bu dönemde de çocuklar da eğitimlerine uzaktan devam ediyor. Bu da ebeveynlerin omuzlarına ek bir sorumluluk yüklüyor. Hem kendi işlerinde çalışmaları hem de çocukların eğitimlerine destek olmaları gereken ebeveynlerin yanında olmak ve sorumluluklarını paylaşmak istedik. Bu süreçte tüm müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca oyun ablası hizmeti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken tüm AXA’lı çocuklarımıza harika bir hediye olacak.”dedi.

EvdekiBakıcım Kurucu Ortağı ve CEO’su Miraç Bal; ”Bu zor zamanlarda işimizi çok daha yüksek eforla yapıyor ve ailelerimizden gelen taleplere uygun olarak hizmetlerimizi geliştirip dönüştürüyoruz; ne mutlu ki vizyoner ve yenilikçi iş ortağımız AXA Sigorta ile güç birliği yapıp daha çok aileye hizmet sağlar noktadayız, üstelik kaliteden ödün vermeden tamamen online bir şekilde. Mevcut süreç ve sonrasında ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza eğitim desteği sağlamaktan geri durmayacağız ve yatırımlarımıza devam edeceğiz.” dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.