Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-14 11:23:00

Can Bonomo, Fatma Turgut ve Gripin’den Müzik Şöleni

Rock müziğin başarılı isimlerinden Can Bonomo, Fatma Turgut ve pop-rock müziğinin sevilen isimlerinden Gripin, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde müzikseverlere müzikal bir şölen yaşattı. Festivalde, Canozan, Gökcan Sanlıman ve Sufle de sahne alan isimler arasındaydı

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi, soğuk havaları fırsat bilen festival “Winter.101”de müzikseverleri bir araya getirdi. İki gün süren müzik festivalinin ilk gününde Canozan ve Gökcan Sanlıman’ın ardından Rock müziğin başarılı ismi Can Bonomo sahne aldı. Etkinliğin ikinci gününde ise SufleFatma Turgut ve Gripin etkileyici sahne performansları ve sevilen şarkılarıyla davetlilere müzikal bir şölen yaşattı.

 

Avrupa Müzik’in desteğiyle düzenlenen Winter.101 müzik festivalinin ilk gecesinde sahne alan Can Bonomo, konserine son albümünden dillerden düşmeyen şarkısı “Eğlen” ile başladı. Hareketli şarkıları, yüksek tempo ve enerjisiyle sahne alan Bonomo yoğun bir ilgiyle karşılandı. “Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar”, “Sensiz İstanbul’a Düşmanım” ve “Aşk Nereden Nereye” gibi popüler şarkılarını seslendiren Gripin’e tüm BİLGİ’liler eşlik etti.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.