Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-14 11:51:00

LG’den Q60 Kazandıran yarışma

LG Electronics (LG), düzenlediği yarışmalarla kazandırmaya devam ediyor. 2020’nin ilk yarışmasını başlatan LG, 31 Mart’a kadar yarışmaya katılarak sorulara doğru yanıt verenlerden bir kişiye multimedya özellikleri ile öne çıkan LG Q60 hediye ediyor. LG, önümüzdeki dönemde düzenlediği yarışmaları devam ettirerek TV, beyaz eşya, klima, monitor, projektör gibi hediyelerle zenginleştirecek.

 

LG Q60 hediyeli yarışmaya katılmak isteyenlerin 31 Mart tarihine kadar, www.lgkampanya.com adresine girerek kayıt olmaları, ardından sorulacak sorulara doğru olarak yanıt vermeleri gerekiyor. Tüm sorulara doğru yanıt vererek “Neden LG Q60’a sahip olmak istiyorsun?” sorusuna en uygun ve yaratıcı cevabı veren bir kişi LG Q60 telefonla ödüllendirilecek.

 

Üstün Multimedya Özelliklerine Sahip LG Q60

LG Q60, üç farklı arka kamerası ve kameraların sunduğu yapay zeka desteği ile özellikle fotoğraf ve video çekmekten, sosyal medyada video paylaşmaktan hoşlanan tüketicilere hitap ediyor.16MP PDAF kamerası ile yüksek kalitede fotoğraf çeken LG Q60’ın süper geniş açılı kamerası, 120 derecelik görüş alanıyla geniş alanları ve kalabalık grupları tek kareye sığdırıyor. Derinlik Sensörü ise, fotoğraftaki kişi ya da objelerin ön plana çıkmasını sağlıyor. LG Q60’ın yapay zeka destekli kamerası AI CAM, sekiz farklı nesneyi tanıyarak, ideal çekim ayarlarını otomatik olarak uyguluyor. LG Q60 ayrıca, 6,26’’ HD+ FullVision ekranıyla olağanüstü bir ekran kalitesi ve boyutunun yanı sıra, sinematik DTS:X 3D Surround ses ile, çok boyutlu premium sinema ses kalitesi sunuyor. LG Q60 ayrıca, tek tuşla Google Asistan’a bağlanabilme ve Youtube’da canlı yayına geçebilme özelliği ile de ön plana çıkıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.