Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-03-14 22:17:00

ADIDAS ULTRABOOST 19’DAN YENİ BİR TASARIM ANLAYIŞI: DAHA HAFİF, DAHA GÜÇLÜ

adidas’ın dünya çapında binlerce koşucunun beklentilerinden ilham alarak geliştirdiği yeni Ultraboost 19, koşu ayakkabı kategorisine tasarım ve teknoloji odaklı yeni bir bakış açısı getiriyor. 3D Topuk Çerçevesi ve Primeknit 360 saya özellikleriyle tasarlanan Ultraboost 2019, daha hafif ama %20 daha fazla BOOST teknolojisiyle de daha güçlü bir deneyim sunuyor.

adidas tasarımcıları ve ürün geliştiricileri yeni adidas Ultraboost 19'u ortaya çıkarmak ve koşu ayakkabısı kodlarını yeniden keşfetmek amacıyla dünya çapında binlerce koşucu ile birlikte çalıştı. Çalışmaları sonucunda orijinal adidas Ultraboost'u 17 parçadan, performansa dayalı 4 bileşene indirgediler ve yenilikçi bir koşu deneyimi için daha fazla tepki veren, daha hafif, yeniden güçlendirilmiş bir silüet yarattılar.

Yeni tasarımıyla dikkat çeken Ultraboost 19’da ayakkabının ayağa oturması da geliştirildi. 3D Topuk Çerçevesi ayağı darbe etkisinden koruyarak daha güvenli bir koşu için gelişmiş destek ve denge sağlıyor. Tasarımda kullanılan öncü tek parçalı Primeknit 360 saya, daha fazla destek ve hafif rahatlık için ayağı sıkıca sarıyor.

Ultraboost 19, adidas Koşu’nun tasarladığı ikonik koşu silüetinin bugüne kadarki en hızlı tepki veren ve enerji dolu ürünü olarak öne çıkıyor. Orta tabanda kullanılan %20 daha fazla BOOST teknolojisi koşuculara her adımda daha fazla enerji veriyor. Torsion Springsistemiyle çalışan bu özellik, Ultraboost 19’un daha fazla enerjiyi geri yansıtıp koşucuyla birlikte hareket etmesini sağlıyor. Bu teknolojiyle geçişler sırasında da enerji hiçbir zaman boşa harcanmıyor.

adidas Ultraboost 19, yeni bir koşu çağından ilham aldı ve daha yaratıcı, daha sosyal olan bu çağ için yaratıldı. Bunu kutlamak için adidas, koşucuların her koştuklarında sporu nasıl dönüştürdüklerini destekleyen 'Recode Running' kampanyasını başlatıyor.

adidas Koşu Tasarım Genel Müdür Yardımcısı Sam Handy, Ultraboost 19 ile ilgili olarak; “Koşu sürekli evrim geçiriyor, bu nedenle dünyanın dört bir yanındaki koşuculara mücadeleci olmayı sürdürme, koşunun ne olduğunu ve neye benzediğini değiştirme gücü vermek istedik. Bunun için daha fazla güçlendirilmiş ve enerjisi artırılmış adidas Ultraboost 19'u tasarladık. Her zamankinden daha fazla enerji geri dönüşü sağlayan bir ayakkabı yarattık ki böylece tüm koşucular yaratıcılıkları onları her nereye götürürse güç ve güvenle koşabilsinler.” diyor.

Yeni adidas Ultraboost 19'u dünyada ilk kez deneyen ayakkabının ilk destekçileri arasında futbol oyuncuları Lionel Messi, Paulo Dybala ve Paul Pogba, koşu yıldızı ve saha yarışçısı Wayde van Niekerk, Hollywood oyuncusu Chadwick Boseman ve stil ikonu Kendall Jenner gibi adidas'ın en büyük küresel atletleri ve influencerları yer alıyor.

Kaynak Ogilvy

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.