Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-25 10:06:00

5-6-7 Mart tarihlerinde gerçekleşecek Sónar Istanbul’un günlük programları açıklandı

Geçtiğimiz yıl üçüncü kez Zorlu PSM’yi müzik, yaratıcılık ve teknolojinin merkezine dönüştüren Sónar Istanbul, bu yıl 5-6-7 Mart 2020 tarihlerinde, %100 Music katkılarıyla, elektronik müzik dünyasının birbirinden değerli DJ ve prodüktörlerine ev sahipliği yapacak. Avrupa’nın en prestijli festivalleri arasında yer alan Sónar’ın Istanbul ayağı, bu yılki programında; Paul Kalkbrenner, Adam Beyer, Ben Klock, DJ Kölsch, Paula Temple, Christian Löffler (Live), Red Axes (Live), Max Cooper (Live/AV), Oceanvs Orientalis gibi birbirinden değerli isimleri ağırlıyor.

 

Sónar ile uluslararası iş birliğini İstanbul’da da sürdüren Red Bull, SonarLab’in programını üstleniyor ve Denis Sulta, Bjarki, Tsuzing ve DJ Python gibi isimleri sahneye taşıyor. Sónar Istanbul katılımcılarının her yıl çok ilgi gösterdiği görsel-işitsel şovlar ise Digilogue’un katkılarıyla şaşırtıcı performanslar sunacak.

 

 

Elektronik müzik başlığı altında her biri birinden değerli prodüktör ve grupları ağırlayacak Sónar İstanbul’un, bu yıla özel eklenen 5 Mart Perşembe akşamı, SonarClub by %100 Music sahnesinde; 1990’lı yıllarda DJ’lik hayatına başlayan, Almanya’da ismini duyurduktan sonra ortaya çıkardığı başarılı çalışmalarla dünya çapında üne kavuşan Almanya elektronik müziğinin dünyaya sunduğu efsane isim Paul Kalkbrenner, (((emre))) ve Günce Acı performanslarına ev sahipliği yapacak.

 

Sónar Istanbul’un ikinci günü olan 6 Mart Cuma akşamı, SonarClub by %100 Music Sahnesinde; Christian Löffler (Live), Red Axes (Live), Adam Beyer, VAAL, Oceanvs Orientalis ve Debora İpekel’e; SonarLab by Red Bull Sahnesinde; Bjarki, Catnapp, Skee Mask, TKO (Live) ve Milennal Hug’a; SonarHall Sahnesinde The Skin by re:sole, Actress + Young Paint (Live Ai/Av) ve DÖKK by Fuse’a; SonarMini Sahnesinde Ali Gültekin, Feyza Emir, Çağan Tunalı ve Nova Persona’ya; SonarScreen ise Zero Sum, Actress, Live Choir A.V. ve R.A.W. Live coding isimli görsel-işitsel şovlara ev sahipliği yapacak.

 

Sónar Istanbul’un üçüncü günü olan 7 Mart Cumartesi akşamı, SonarClub by %100 Music Sahnesinde; Max Cooper (Live), Kölsch, Ben Klock, Paula Temple, Erdem Tunalı ve Gülnihal’e; SonarLab by Red Bull Sahnesinde; Tzusing, Umfang, Denis Sulta, DJ Python ve Zozo’ya; ; SonarHall Sahnesinde Kelly Moran, Seefeel ve Umeda’ya; SonarMini Sahnesinde; Ece Özel, Aksak, Levent Alp, Fattish ve Ezgi Taşçeviren’e; SonarScreen ise Ambient A.V. by Max Cooper, Multiverse by Fuse, Chronosphere ve Yang Jahz görsel-işitsel şovlara ev sahipliği yapacak.

 

5-6-7 Mart 2020 tarihlerinde %100 Music katkılarıyla Zorlu PSM’de gerçekleşecek Sónar Istanbul’un, Zorlu PSM’nin yeni bilet satış platformu, www.passo.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.