Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-28 12:45:00

Tivibu ile sinema #EvdenDeGüzel

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, film izlemek #EvdenDeGüzel diyerek sinema heyecanını ve keyfini evlere taşıyor.

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom, tüm dijital ürün ve hizmetlerinde müşteri odaklı bir yaklaşım benimsiyor. Toplumsal sorumluluk duygusuyla, herkesin hem kendi hem toplum sağlığı için evde kalmasını destekleyen Türk Telekom; dijital televizyon platformu Tivibu ile müşterilerine ödüllü filmlerden polisiye, gerilim, animasyon, aksiyon ve bilim kurgu türüne kadar birçok farklı yapımı samimi ve sıcak ev ortamında izleme keyfi sunuyor.

Bir baba-kız hikayesi: İz Bırakma

Gerçek yaşam hikâyesinden çok satan biyografi romanına ve oradan da beyazperdeye aktarılan Kara Düzen (Black Mass) filminde, suç imparatoru James ‘Whitey’ Bulger’ın öyküsü izleyiciyle buluşuyor. Dört Oscar ödüllü Nick Park’ın yönetmenliğini yaptığı Taş Devri Firarda (Early Man) animasyon filminde, kabilesini kurtarmayı amaçlayan bir mağara adamının futbol maçı yaparak evlerini geri kazanmaya çalışması, sıcacık bir dostluk hikâyesiyle anlatılıyor. Çok satan kitaptan uyarlanan İz Bırakma (Leave No Trace) ile de seyirci, savaştan döndükten sonra sosyal hayata uyum sağlamakta zorlanan bir baba ile kızının doğayla iç içe yaşama mücadelesine tanıklık ediyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 finansinnabzi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.